مراکش ساخت بزرگترین استادیوم جهان را شروع می نماید، عکس
به گزارش وبلاگ ویکی، با وجود هیجان زیادی فوتبال دوستان برای طرح ساخت استادیوم 100 هزار نفری باشگاه منچستر یونایتد، به نظر می رسد با توجه به آنچه قرار است در آفریقای شمالی رخ دهد، ابرپروژه شیاطین سرخ دیگر به چشم نخواهد آمد.طراحان استادیوم تاتنهام، یعنی شرکت معماری پاپولوس از سوی تیم ملی مراکش برای طراحی استادیومی نفس گیر در این کشور برای جام جهانی 2030 انتخاب شده اند.
به گزارش خبرگزاری وبلاگ ویکی و براساس گزارش روزیاتو، این پروژه که استادیوم بزرگ کازابلانکا نام دارد، قرار است به بزرگ ترین استادیوم جهان با ظرفیت 115 هزار تماشاگر تبدیل گردد.
مراکش در سال 2030 به همراه اسپانیا و پرتغال میزبان مسابقات جام جهانی خواهد بود و انتظار می رود ساخت این استادیوم بر تصمیم فیفا درباره محل برگزاری فینال جام جهانی تأثیرگذار باشد.
استادیوم های سانتیاگو برنابئو و نیوکمپ هم برای میزبانی فینال جام جهانی در رقابت هستند، به طوری که هر دو استادیوم تحت بازسازی قرار گرفته اند.
کار آماده سازی برای ساخت استادیوم بزرگ کازابلانکا از ماه اکتبر سال گذشته میلادی، در منطقه ای در فاصله 39 کیلومتری شهر کازابلانکا در مراکش شروع شده است.
شرکت معماری مراکشی Oualalou + Choi برای طراحی این استادیوم به شرکت معماری انگلیسی پاپولوس پیوسته است.
گفته می گردد طراحی این استادیوم با الهام از یک سنت مراکشی به نام موسم خواهد بود، گردهمایی ای سالانه که با حضور بیش از 30 قبیله از جنوب مراکش و دیگر منطقه ها آفریقای شمال غربی برگزار می گردد.
شرکت پاپولوس اعلام نموده طراحی استادیوم بزرگ کازابلانکا به گونه ای خواهد بود که سازه استادیوم در زیر سقفی مجلل و خیمه شکل قرار می گیرد و فضای سبزی دور تا دور آن را فرا می گیرد.
به گفته رئیس شرکت پاپولوس این پروژه سنگ بنای توسعه زیرساخت های فوتبالی مراکش خواهد بود.
او بعلاوه گفت: این استادیوم مطابق استانداردهای فیفا خواهد بود، امری که این امکان را می دهد تا این استادیوم بتواند میزبان مشهورترین رقابت های بین المللی جهانی فوتبال، از جمله جام جهانی 2030 گردد. این استادیوم سرمایه بزرگی برای این کشور خواهد بود که مراکش را در بلندترین سکوی جهانی از جهت توسعه زیرساخت های ورزشی قرار خواهد داد.
به گفته رسانه های مراکشی، بیشترین هزینه تخمین زده شده برای ساخت این پروژه 5 میلیارد درهم مراکش (معادل 393 میلیون پوند) است.
اما با توجه به وسعت پروژه و هزینه نسبی صرف شده برای بازسازی استادیوم تاتنهام، می توان حدس زد که هزینه ساخت استادیوم مراکش از این میزان فراتر خواهد رفت.
227227
منبع: خبرآنلاین